A d Z ... Stories

By: adzhariah yahaya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Nov-2008 02:05 Email | Share | | Bookmark
gambar raya 2008

sambil tunggu yang lain..layan tv dulu
atuk n ummi
ms suka amik gambar.. goes to maklang
View all 54 photos...
lama x upload gambar, sebabnya pc ni haaa... selalu hanggg.. adehhh....
ni gambar raya ... tahun ni giliran ayah... so raya kat dengkil je.... kalau raya kat dengkil sudah semestinya sedondon... hehehehe.... bersatu hati lah tu kununnya... ahaks... cuma tahun ni makngah x dapat raya sama, pakngah x dapat cuti sebab baru je start keja baru.....

pagi raya lepas solat sunat aidilfitri, berkumpul menikmati sarapan dulu, tahun ni uda nya inlaw raya ngan family dia, so dari trengganu raya kat cyberjaya.. ermm pasal apa ek..hehehe...malas nak amik tahu... so adik2 ipar dia adalah sama....

pas tu cam biasa sessi mintak ampun n maaf, di mulakan ngan mak n abah mertua, peh2 asben n i sebagai yang sulung... diikuti ngan mak lang, auntie, pak itam, uda (oppsss uda datang lambat.. kena entertain inlaw dia dulu)... then uchu.....

oklah... enjoy the gambar.....

stop duluyer... nanti kita sambung...


Wednesday, 20-Aug-2008 09:15 Email | Share | | Bookmark
Trip to Cameron Highlands

 
 
 
View all 18 photos...
Sempena cuti sekolah aritu, kita plan bawak anak2 g jenjalan ke cameron highlands..... bawak gaklah..adik ipar, mak metua, pak metua and sepupu asben...

so enjoy the photosss.........


Thursday, 14-Aug-2008 08:43 Email | Share | | Bookmark
colouring contest hakim

 
 
 
View all 5 photos...
aritu ada colouring contest ... sekolah hakim ada antar wakil, bukan sorang dua...tapi sumer anak2 turut serta...hehehhe...

enjoy the photo


Monday, 4-Aug-2008 03:39 Email | Share | | Bookmark
Adz's family

 


Friday, 1-Aug-2008 13:26 Email | Share | | Bookmark
Hj Sanusi Family Day 2004

beratur beratur... nak amik gambar nihh
adehh... ni laa kalau dah ramai
tengok tempat mana nak duduk ni... m'ndak n m'busu
View all 51 photos...
Kita flashback dululah ek... family day Hj Sanusi tahun 2004, masa ni buat kat palm spring PD.
Kaler tema untuk tahun 2004 ni kaler oren.... Buat pengetahuan sumer Hj Sanusi ni datuk blah asben, means my father in law punya bapak ler... dah arwah dah... Al-Fatihah..
Tapi atas inisatif anak2 expecially andak n busu orang kuat Hj Sanusi ler... hehehehe... anak2 buah bantu apa yang patut jer... x reti ...
So enjoy the photo's... nak mengarang xpandai... but gambar leh terangkan segala2nya kan.....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net